Suntem deseori implicaţi în elaborarea politicilor în domeniile noastre de expertiză.

Strategii, Planuri de Acţiune şi Studii de Fezabilitate

Pe măsură ce urbanizarea are o tendinţă ascendentă, este o provocare pentru organizaţiile guvernamentale să asigure un mediu cât mai locuibil în oraşe şi să creeze o infrastructură corespunzătoare în zonele mai sărace din oraşe dar şi din zonele rurale. În cest sens, elaborăm strategii, planuri de acţiune şi studii de fezabilitate pentru proiecte de infrastructură municipală.

Lucrăm cu o echipă vastă de experţi tehnici, instituţionali, financiari şi sociali pentru a asigura gradul de suportabilitate, eficienţa costurilor şi sustenabilitatea soluţiilor şi proiectelor de investiţii pe care le elaborăm.

Elaborarea de politici

Elaborăm politici, programe şi strategii în managementul deşeurilor, schimbări climatice, protecţie socială şi eficienţă energetică. Elaborăm evaluări ex-ante şi ex-post ale politicilor şi legislaţiei, contribuind astfel la implementarea corespunzătoare a acestora.

Efectuăm:

  • Analiză, monitorizare şi evaluare de politici
  • Cercetare şi îndrumare în implementarea normelor şi procedurilor pentru legislaţie şi politici
  • Identificare a neconformităţilor dintre politicile instituţiilor financiare şi legislaţia naţională şi modalităţile de gestionare a acestor neconformităţi
  • Elaborare de proiecte şi politici corporatiste pentru protecţia mediului şi protecţia socială
Proiecte de asistenţă în sistemul de guvernanţă