Locatia: România
Client: Xodus Group LTD/companie petrolieră și de gaze naturale
Durata: Decembrie 2016 – August 2017
Sursa bugetului: Companie din industria gazelor și petrolului
Descriere:

În scopul explorării descoperirii de gaze naturale din Perimetrul XV Midia, localizat în Marea Neagră, o companie privată din industria petrolieră și a gazelor naturale intenţionează să demareze Proiectul de Dezvoltare Gaze Naturale Midia ce va asigura extracția, procesarea și transportul gazelor naturale din acestea către consumatorii din România și/sau alte state membre ale Uniunii Europene (UE). Proiectul presupune construcţia conductei submarine şi subterane, precum şi construcția staţiei de tratare a gazelor pe teritoriul comunei Corbu, în judeţul Constanţa. Compania intenţionează să aplice pentru un împrumut BERD în vederea implementării proiectului.
Green Partners a fost contractată pentru realizarea unei analize socio-economice, parte a Raportului de Analiză a Impactului Social si a Planului de Implicare a Părţilor Interesate pentru pachetul ESIA cerut de BERD. Cele două documente au fost pregătite în conformitate cu cerinţele BERD.
Tot în cadrul acestui proiect am fost contractaţi pentru a elabora un registru “PLANC” care să conţină informaţii legate de Autorizaţiile, Licențele, Notificările, etc. obținute,în curs de obţinere sau viitoare de către companie.

Alte Proiecte de consultanta pe probleme sociale